Skinpen

NYHET HOS OSS: 

Skinpen/microneedling

Behandling  av:
– Arr
– Strekkmerker
– Rynker/linjer
– Ujevn hudstruktur
– Store porer
– Slapp hud
– Aldrende hud
– Forebygge aldring

Skinpen-microneedling-Bergen
kvisearr-skinpen-bergen

Skinpen er en kollagenstimulerende behandling. Vi alle har kollagent vev i huden, men dessverre avtar denne produksjonen mer og mer dess eldre vi blir. Huden blir slappere, mer gusten og grå, og linjer/rynker oppstår. Dette er en naturlig aldersbetinget prossess. Formålet med Skinpenbehandling er å stimulere huden til  selv å produsere kollagen.

Skinpenbehandling er det samme som microneeling, dette er en teknikk hvor små nåler penetrerer huden, for å lage skader. Hudens celler provoseres da til å produsere kollagen ved å simulere en “skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir, og huden fornyes.

Hvor mange behandlinger som trenger man ved ulike hudtyper og hudproblemer?

4-6 behandlinger er normalt uansett problem, men ved dype arr og rynker trenger man flere behandlinger.
Man kan forvente at huden blir strammere, at man får bedre hudstruktur, og en jevnere og friskere hudfarge. Porer blir mindre og linjer i huden blir mykere og mindre synlige. Sluttresultatet avhenger av utgangspunkt og er individuelt. Resultatet avhenger blant annet av hva man gjør i tillegg, som for eksempel hvilke hjemmeprodukter man bruker. Man øker betraktelig effekten av aktive kremer i kombinasjon med Skinpen-behandling. Etter en behandling kan man bli lett rød til mer rød i huden i et par dager, hvor rød man blir avhenger av hvor sterk/dyp behandling man tar.

Etter behandling legges der på en maske som booster huden med antioksidanter og vitaminer. Dette er inkludert i prisen.

for-og-etter-behandling-med-skinpen

Ta kontakt for gratis konsultasjon.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Telefon

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt