Gruppe bilde Gawe

Om Gawe Medisinske Klinikk AS

Om Gawe Medisinske Klinikk AS

Gawe Medisinske Klinikk holder seg kontinuerlig oppdatert på de nyeste og mest avanserte lasermaskinene på markedet.

Vi etterstreber også å holde oss faglig oppdatert, så her hos Gawe er du alltid i trygge hender.

Videre tilbyr vi medisinske og kosmetiske behandlinger og er sertifiserte spesialister i injeksjoner med Restylane filler og Btx. Vi tilbyr også laserbehandlinger mot sprengte blodkar, permanent hårfjerning, strekkmerker, fjerning av føflekker og hudutvekster, samt hudforyngende laserbehandlinger. Videre tilbyr vi Lipomassasje som er en bindevevsmassasje som er lymfedrerende og løser opp i stive muskler og ledd. Vi tilbyr også medisinsk hudpleie i form av kremer og peelinger.

Odd-Erik-Enehaug

Odd Erik Enehaug

KLINIKK LEGE LASERKIRURGI
Odd Erik har vært allmennlege i snart 30 år. Hans andre store interesse innen faget har alltid vært estetisk kirurgi / plastikkirurgi. Han var derfor lett å be da vi 6 år tilbake fristet ham med å styre vårt laserkirurgitilbud som uten nål og skalpell gir langt penere, raskere og mer varige resultater enn all annen tilnærming. Han har fortløpende vært til nødvendig opplæring der vi i disse dager med anskaffelse av det mest avanserte innen laserkirurgi tilbyr stadig nye behandlingsmuligheter. Nå ikke minst ved praktiske problemer som ufrivillig vannlating og slapp vaginalmuskulatur.
Spesialist Injeksjonsbehandling Sigrid

Sigrid Tomine Gabrielsen

KOSMETISK SYKEPLEIER
Sigrid har bred og lang erfaring som sykepleier og har jobbet flere år som kosmetisk sykepleier og avdelingsleder på tilsvarende klinikk. Hun er spesialist på injeksjoner med Restylane filler og Btx. som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnåes.Sigrid brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på de ulike behandlingene Gawe tilbyr.

Telefon: 40878924

Spesialist Injeksjonsbehandling Grethe

Grethe Wergeland

KOSMETISK SYKEPLEIER
Grethe har bred og lang erfaring som sykepleier og kosmetisk sykepleier, og har vært avdelingsleder på tilsvarende klinikk over flere år. Hun har i tillegg drevet med salg og opplæring i hud og laser for kosmetisk og medisinsk bransje. Grethe er spesialist på injeksjoner med Restylane filler og Btx. som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnåes. Grethe brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på behandlingene Gawe tilbyr.

Telefon: 92033631

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Telefon

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt