Om Gawe Medisinske Klinikk

Gawe medisinske klinikk tilbyr medisinske og kosmetiske behandlinger. Vi er en sertifiserte spesialister i injeksjoner med R filler og Btx. Vi tilbyr også laserbehandlinger mot sprengte blodkar, permanent hårfjerning, strekkmerker, fjerning av føflekker og hudutvekster, samt hudforyngende laserbehandlinger. Videre tilbyr vi Lipomassasje som er en bindevevsmassasje som er lymfedrerende og løser opp i stive muskler og ledd. Vi tilbyr også medisinsk hudpleie i form av kremer og peelinger.

Spesialist Injeksjonsbehandling Sigrid

Sigrid Tomine Gabrielsen

KOSMETISK SYKEPLEIER
Sigrid har bred og lang erfaring som sykepleier og har jobbet flere år som kosmetisk sykepleier og avdelingsleder på tilsvarende klinikk. Hun er spesialist på injeksjoner med R filler og Btx. som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnåes.Sigrid brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på de ulike behandlingene Gawe tilbyr.

Telefon: 40878924

Spesialist Injeksjonsbehandling Grethe

Grethe Wergeland

KOSMETISK SYKEPLEIER
Grethe har bred og lang erfaring som sykepleier og kosmetisk sykepleier, og har vært avdelingsleder på tilsvarende klinikk over flere år. Hun har i tillegg drevet med salg og opplæring i hud og laser for kosmetisk og medisinsk bransje. Grethe er spesialist på injeksjoner med R filler og Btx. som er den høyeste graden av kompetanse som kan oppnåes. Grethe brenner for faget og holder seg faglig oppdatert på behandlingene Gawe tilbyr.

Telefon: 92033631

Gawe medisinske klinikk Bergen
Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt