Fotona LipLase

Fotona LipLase™

Laserbehandling for fyldigere lepper, uten injeksjon

  • Fyldigere lepper
  • Økt fuktighetsbalanse i leppene
  • Stimulerer kollagen produksjonen
  • Stimulerer ny kollagensyntese
  • Ingen rekonvalesenstid/nedetid
LipLase before after Gawe

Hva er LipLase™?

LipLase™ stimulerer lepper ved å gi et fyldigere og strammere utseende, ved hjelp av laser. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke kirurgisk, inngrepsfri behandling på både innsiden av munnen og på leppene. Med små laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, som setter i gang gjennoppbygging av vev. Det blir ikke benyttet noen form for injeksjoner,  slik at pasienten kan fortsette sine daglige rutiner rett etter behandling, uten form for bivirkninger. LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.

Hvordan fungerer LipLase™?

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. For å motvirke dette benytter LipLase™ laser for å varme opp de dype lagene av huden og stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet.
Det er ikke bare leppene og huden rundt som behandles, men også innsiden av leppene for å bedre og stimulere kollagenet på begge sider. Ved å fokusere på alle områdene i og rundt leppene, sikrer vi et fyldigere, glattere, strammere og mer ungdommelig utseende.

Hva kan jeg forvente av LipLase™?

Etter behandling må du benytte leppomade eller lipbalm for å holde leppene fuktig. Du kan oppleve noe avskalling av hud på leppene, men dette vil avta i løpet av to dager. Det er ikke noen rekovalisens tid ved denne behandlingen, slik at du trygt kan ta på leppestift om ønskelig.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler minimum 3-4 behandlinger i en serie, for best resultat. Vi stimulerer din naturlige kollagen produksjon, og man forebygger ytterligere tap av spenst og vitalitet, med å ta denne behandlingen med jevne mellomrom, for å holde på resultatet.

Om du ønsker et mer fyldig, strammere og glattere smil uten smerter fra injeksjoner, da er LipLase™ behandlingen for deg.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Telefon

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt