Gynekologisk oppstramming med laser

- Klarering av gynekolog er påkrevd - Alle behandlinger utføres av lege -

Gynekologisk laser kan behandle:

3 effekter på 1 behandling

inkontinens-laser-Bergen-vest

Lettere inkontinens

Fotona - IncontiLase
Symptomer kan være lettere problemer med urinlekkasje. Laser behandler mild til moderat stressinkontinens. Ved å stramme opp bekkenbunn og skjedevegger får også blæren en økt naturlig støtte, slik at urinlekkasje forhindres.
vaginal-torrhet-laser-bergen-vest

Tørre slimhinner

Fotona - RenovaLase
Vaginal atrofi kan oppstå når slimhinnen i vagina blir tynnere og tørrere. Dette er ganske vanlig hos kvinner etter overgangsalderen. Symptomene er tørrhet i skjeden, samt ubehag eller smerter ved samleie. Laser kan brukes når man ikke kan, eller ikke ønsker å bruke østrogentilsskudd. Det anbefales tre behandlinger for å få full effekt.
Vaginal-oppstramming-laser-bergen-vest

Slapphet i underlivet

Fotona - IntimaLase
Etter fødsel og med økende alder blir skjedemuskulaturen slappere. Laserbehandlingen stimulerer produksjon av kollagenfibre, øker blodtilførsel, gir mer fuktighet og vagina blir mer elastisk. Dermed skjer en oppbygging av skjedeveggene og innstramming av vaginakanalen.

NB! Betingelser før en behandling:

  • Det er krav om å levere negativ celleprøve for å kunne ta laserbehandling i underlivet. Er det antydning til celleforandring skal man ikke ta behandlingen.
  • Er man sterkt overvektig vil ikke behandlingen ha noen særlig effekt. Dette skyldes at trykket fra magen på skjeden blir for stort til at behandlingen kan gjøre noen forskjell.
  • Har man alvorligste grad av prolaps, inkontinens eller størrelse på skjeden, er det kirurgi som gjelder. Laser kan eventuelt brukes i etterkant som videre behandling.
  • Kontakt Gawe Medisinske Klinikk for mer info.

Hvorfor gynekologisk laser behandling?

Fotona SMOOTH laserbehandling er en skånsom løsning for problemer i underlivet som lett inkontinens, slapphet i vagina samt tørrhet og irritasjon. Laserbehandlingen er basert på en spesialutviklet, patentert lasersammensetning som fungerer ved å sende ut skånsomme varmepulser i vagina. Dette styrket og forbedrer kvaliteten på vevet i underlivet. Behandlingene er skånsomme og kan hjelpe pasienter som lider av flere plager i underlivet. Behandlingene utføres av lege.

Ikke-invasiv

Rask rekonvalesens

Artikkel fra Allers om gynekologisk behandling med laser

Her nevnes blant annet fordelene med å benytte laser til behandling av lett inkontinens, tørrhet og slapphet i vagina. Et meget godt tilbud om du sliter med plager i underlivet.

Gynekologisk laserbehandling

FAQ

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Telefon

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt