FUE Hårtransplantasjon

Vi har inngått et samarbeid med Dr. Hussain, en av verdens dyktigste og mest erfarne kirurger innen hårtransplantasjon. Han er en av de første fem på verdensbasis som spesialiserte seg i Follicular Unit Extraction (FUE) hårtransplantasjon, allerede i 2004.

Follicular FUE hår behandling er den beste og mest avanserte metode for hårtransplantasjon som finnes. Hår vokser fra naturens side i follikulære enheter, som benevnes Follicular Units (FU). Disse FU inneholder 1-4, og i noen tilfelle flere hår. Ved FUE hårtransplantasjon transplanteres en og en follikel fra donorområdet. Fordelen er at det dermed praktisk tatt ikke er noe arrdannelse i donorområdet.

Dette gir i et svært naturlig resultat med intet linært arr som man derimot få ved en strip-operasjon.

Dr. Hussain Gawe medisinske klinikk
hair transplant gawe Bergen

Transplantasjon av kroppshår

Siden folliklene fjernes en og en, så kan det nærmest gjøres fra hvor som helst på kroppen og dermed kan man også bruke kroppshår som donorområde. Dette er spesielt viktig for pasienter som har begrenset med hodehår for transplantasjon. Ingen annen hårtransplantasjons teknikk gir mulighet til dette. Transplantasjon av kroppshår har vært redningen for en del pasienter, som ellers ikke ville kunne ha tatt en hårtransplantasjon. Dr. Hussain har utført transplantasjon av kroppshår helt fra starten av, og var blant de aller første i verden med denne løsningen.

Prisen på en FUE hårtransplantasjon avhenger av antall grafts og forventet tidsforbruk på operasjonen.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kontakt detaljer

Telefon

Åpningstider:

Man:

Tirs:

Ons:

Tors:

Fre:

Lør/søn:

 

10 - 16

10 - 16

10 - 20

10 - 20

10 - 16

stengt