ZO Health og ZO Medical.

Dr. Zein Obagi er forsker, vitenskapsmann og hudlege og anses som en av verdens fremste eksperter for hudhelse. For mer enn 30 år siden etablerte Dr.Zein Obagi konseptet “hudhelse” og utviklet samtidlig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape sunn hud.

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner og eldes – noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og mer ujevn hudtone. For å “vekke” cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser – som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

ZO innehar hudprogrammer som virker med det mål å nettopp “vekke” hudcellene. For Dr. Obagi er retinol en nøkkelingrediens. Dette fordi retinol er en eneste topiske ingrediensen som vitenskapelig bevist gir kaftige antialdringsfordeler. Selv de fuktighetsbevarende kremene er tilsatt retinol – slik at de ikke bare bevarer fuktigheten – de har også en stimulerende effekt.

Produktene kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn, og etnisitet.

ZOs definisjon av sunn hud: Myk – fuktig – fast – jevn hudtone – Motstandsdyktig – Sykdomsfri

obagi

Vi skreddersyr kremprogram for din hud.

Duvè Medica

Duvè Medicas grunnidé: Reparere solskadede/aldrende hudceller slik at de igjen fungerer normalt, fordi når hudcellene fungerer normalt, så vil du få tilbake din opprinnelige hudkvalitet. Hudceller lar seg best reparere ved topikalt å tilføre vitamin A og vitamin C, som er de viktigste næringsstoffene til de forskjellige hudcellene. Dette er helt uavhengig av alder, hudtype og kjønn og produktene kan derfor anbefales til alle aldere, alle hudtyper og til både kvinner og menn.

Duvè Medica Hudprogram passer for alle som:

• Har rynker/fine linjer de vil redusere.
• Ønsker en jevnere hudfarge uten pigmenteringer.
• Plages med mørke ringer og poser under øynene.
• Ønsker en hud med en fin og ungdommelig glød.
• Ikke vil utsette huden og kroppen for farlige innholdsstoffer.
• Vil ha gode resultater.
• Er så heldige å ha en sunn, frisk og ungdommelig hud, som de gjerne vil bevare langt opp.
• Ønsker produkter som ikke er testet på dyr.

Duvè Medicas filosofi: “Hvorfor utsette våre kunder for helserisiko, stor eller liten, når det er fullt mulig å produsere markedets mest effektive produkter uten å benytte farlige stoffer?”

Duvè Medicas produkter er derfor:
• Uten kreftfremkallende stoffer.
• Uten stoffer som kan øke forekomsten av hudormer.

6Prod

 

Gratis og uforpliktende konsultasjon hos erfaren sykepleier.