[dt_sc_fullwidth_section first][dt_sc_h1_title title=”FUE Hårtransplantasjon” class=”” description=”” /]

Vi har inngått et samarbeid med Dr. Hussain, en av verdens dyktigste og mest erfarne kirurger innen hårtransplantasjon. Han er en av de første fem på verdensbasis som spesialiserte seg i Follicular Unit Extraction (FUE) hårtransplantasjon, allerede i 2004. Han kommer nå til å utføre hårtransplantasjoner hos Gawe Medisinske Klinikk fremover.

Follicular FUE hår behandling er den beste og mest avanserte metode for hårtransplantasjon som finnes. Hår vokser fra naturens side i follikulære enheter, som benevnes Follicular Units (FU). Disse FU inneholder 1-4, og i noen tilfelle flere hår. Ved FUE hårtransplantasjon transplanteres en og en follikel fra donorområdet. Fordelen er at det dermed praktisk tatt ikke er noe arrdannelse i donorområdet.

Dette gir i et svært naturlig resultat med intet linært arr som man derimot få ved en strip-operasjon.

Naturlig resultat

Det mest kritiske ved en hårtransplantasjon er designet av mottakerområdet og en korrekt 3D retning på de transplanterte grafts. Det er her kirurgens ekspertise og erfaring blir satt på prøve. For å sikre et naturlig resultat anvender Dr. Hussain lateral slit metoden, en metode som gir veldig presis kontroll over retningen på de transplanterte hårene, og samtidig gir mulighet til å kontrollere dypden på det enkelte snitt. Dette er helt avgjørende for en naturlig retning på det transplanterte håret, samt for å unngå pitting av mottaker-området. Dessuten er det viktig at fordelingen av grafts i mottakerområdet gjøres med forståelse av pasientens overordnede ønsker og mål, og hvordan hår naturlig fordeles. Eksempelvis bruker vi enkelt hår i hårfestet, og flerhårs grafts lenger bakover. Avhengig av hva målet er, kan flerhårs grafts også brukes rett bak hårfestet eller/og i området mellom vikene (central forelock).

Transplantasjon av kroppshår

Siden folliklene fjernes en og en, så kan det nærmest gjøres fra hvor som helst på kroppen og dermed kan man også bruke kroppshår som donorområde. Dette er spesielt viktig for pasienter som har begrenset med hodehår for transplantasjon. Ingen annen hårtransplantasjons teknikk gir mulighet til dette. Transplantasjon av kroppshår har vært redningen for en del pasienter, som ellers ikke ville kunne ha tatt en hårtransplantasjon. Dr. Hussain har utført transplantasjon av kroppshår helt fra starten av, og var blant de aller første i verden med denne løsningen.

Prisen på en FUE hårtransplantasjon avhenger av antall grafts og forventet tidsforbruk på operasjonen.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

[dt_sc_one_half first]

31577866_1638367049544110_1067881242340360192_n

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

result4-1024x6531

[/dt_sc_one_half][/dt_sc_fullwidth_section]